FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Theme problem?
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Theme problem? [message #158044] Wed, 21 January 2009 11:46 Go to next message
jjackson is currently offline  jjackson   United States
Messages: 6
Registered: October 2008
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I recently upgraded our site to 2.7.7. But now we have these errors popping up in different quantities all over the forum.


Notice: Undefined index: 2 in /morepath/forum/theme/default/thread.php on line 400

Notice: Undefined index: 2 in /morepath/forum/theme/default/thread.php on line 401

Notice: Undefined index: 2 in /morepath/forum/theme/default/thread.php on line 366

Notice: Undefined variable: tabw in /morepath/forum/theme/default/thread.php on line 377



I tried rebuilding the theme but that gives me this.

Notice: Undefined index: DBHOST_DBTYPE in /morepath/_data/FUDforum/include/compiler.inc on line 579



Any ideas?
Re: Theme problem? [message #158045 is a reply to message #158044] Wed, 21 January 2009 12:25 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
What is DBHOST_DBTYPE set to in your /morepath/_data/FUDforum/include/GLOBALS.php file?

PS: You may need to restore your old forum's GLOBALS.php file.
Re: Theme problem? [message #158581 is a reply to message #158045] Wed, 04 March 2009 14:32 Go to previous messageGo to next message
jjackson is currently offline  jjackson   United States
Messages: 6
Registered: October 2008
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I added DBHOST_DBTYPE to the GLOBALS.php (we use pgsql). and that seems to have fixed this problem but now we have the following error when trying to rebuild our default theme.

Fatal error: Cannot redeclare class db in /morepath/_data/FUDforum/include/theme/default/db.inc on line 13

it sounds like db.inc is being included twice, or something similar. I have no idea where it is being included or what to do about this. Any thoughts?
Re: Theme problem? [message #158583 is a reply to message #158581] Wed, 04 March 2009 14:52 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
What is on line 13 of the file?

Unfortunately I don't have PostgreSQL and cannot check for myself.
Re: Theme problem? [message #158631 is a reply to message #158583] Sun, 08 March 2009 16:11 Go to previous message
Marticus
Messages: 272
Registered: June 2002
Karma: 1
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Does 2.8.0 behave similarly or did you want to work out this problem before upgrading to 2.8.0?
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: zlib installers
Next Topic: Upgrading from 2.7.7 to 2.8.0
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Dec 14 14:05:42 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00813 seconds