FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Parse error when posting or attempting consistency check (*Fixed*)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Parse error when posting or attempting consistency check (*Fixed*) [message #164466] Tue, 08 February 2011 07:59 Go to next message
The Witcher is currently offline  The Witcher   United States
Messages: 662
Registered: May 2009
Location: USA
Karma: 2
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Ver 3.0.2 When attempting post:
Parse error: syntax error, unexpected T_AS in /home1/user/domain.name/theme/theme_name/post.php on line 2911
		q_limit('SELECT \'' AS location, 0 AS message_id, '. _esc($at['name']) .' AS original_name, '. $owner .' AS owner, '. $attach_opt .' AS attach_opt, id AS mime_type, '. $at['size'] .' AS fsize

When attempting consistency check:
Parse error: syntax error, unexpected T_AS in
/home1/ user/FUDforum/include/theme/default/attach.inc on line 30
		q_limit('SELECT \'' AS location, 0 AS message_id, '. _esc($at['name']) .' AS original_name, '. $owner .' AS owner, '. $attach_opt .' AS attach_opt, id AS mime_type, '. $at['size'] .' AS fsize

Apparently this is related to the mime system, and occurred not long after I had attempted to add a mime video icon specifically for .wmv files and then deleted it.
So far I'm not seeing how to repair it.


"I'm a Witcher, I solve human problems; not always using a sword!"

[Updated on: Tue, 08 February 2011 14:12]

Report message to a moderator

Re: Parse error when posting or attempting consistency check [message #164475 is a reply to message #164466] Tue, 08 February 2011 14:11 Go to previous messageGo to next message
The Witcher is currently offline  The Witcher   United States
Messages: 662
Registered: May 2009
Location: USA
Karma: 2
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Fixed!
Restored a previous data dump, downloaded a copy of the themes to a hard drive, then restored the original files back and uploaded the saved themes which repaired the issue.

Perhaps it's not the most elegant solution but it works.


"I'm a Witcher, I solve human problems; not always using a sword!"
Re: Parse error when posting or attempting consistency check [message #164495 is a reply to message #164475] Fri, 11 February 2011 22:22 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3624
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
Problem was a corrupted attach.inc.t and not adding of a MIME type. Syntax should be:
q_limit('SELECT \'\' AS location
Re: Parse error when posting or attempting consistency check [message #164515 is a reply to message #164495] Sat, 12 February 2011 15:08 Go to previous messageGo to next message
The Witcher is currently offline  The Witcher   United States
Messages: 662
Registered: May 2009
Location: USA
Karma: 2
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Declaring the issue fixed was apparently premature, after returning and adding the custom theme the problem reoccurred as soon as I rebuilt the themes.

Trying your proposed solution had the same result!

I also encountered a similar error when deleting the post containing the video I was attempting to make the mime recognize.
 Parse error: syntax error, unexpected T_AS in /home1/user/domain.name/theme/default/mmod.php on line 990


Applying your fix
 q_limit('SELECT \'\' AS location, 
allowed me to delete the post normally, yet the errors returned as soon as I rebuilt the themes.

My next step will be to uninstall the installation and reinstall from scratch then attempt to restore the data dump.



"I'm a Witcher, I solve human problems; not always using a sword!"
Re: Parse error when posting or attempting consistency check [message #164525 is a reply to message #164495] Mon, 14 February 2011 17:26 Go to previous message
The Witcher is currently offline  The Witcher   United States
Messages: 662
Registered: May 2009
Location: USA
Karma: 2
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
OK so after completely reinstalling the forum and restoring the dump I still have the same problematic errors:

Parse error: syntax error, unexpected T_AS in /home1/user/FUDforum/include/theme/default/attach.inc on line 30

Parse error: syntax error, unexpected T_AS in /home1/user/domain.name/theme/default/post.php on line 2911

Parse error: syntax error, unexpected T_AS in /home1/user/domain.name/theme/theme_name/mmod.php on line 990


Error continues even after applying your above fix, No issues using dump from before the issue arose so I have reverted to that datadump.



"I'm a Witcher, I solve human problems; not always using a sword!"
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: need advice on upgrading slightly broken legacy 2.7.7. forum
Next Topic: FUDforum 2.5 source code
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat Oct 21 02:53:38 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00692 seconds