FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Issue with arrows
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Issue with arrows [message #16750] Mon, 16 February 2004 16:02 Go to next message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
sorry for the blurry title, I mean the following:
Each thread consists of a couple of blue arrows on the right side where you can jump to the previous or next message. however this doesn't seem to work with the current version, it drops us back to the main page instead to the next or previous message.

Demonstration:
pick up any longer thread here and try to jump by using the arrows at the right side.

Happens with both the CVS version and the current RC1

Olliver
Re: Issue with arrows [message #16752 is a reply to message #16750] Mon, 16 February 2004 16:16 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Works just fine for me in 3 different browsers.

[Update] nm. I see the problem, only non-pathinfo themes are affected.


FUDforum Core Developer

[Updated on: Mon, 16 February 2004 16:16]

Report message to a moderator

Re: Issue with arrows [message #16753 is a reply to message #16752] Mon, 16 February 2004 16:27 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Fixed in CVS.

FUDforum Core Developer
Re: Issue with arrows [message #16754 is a reply to message #16753] Mon, 16 February 2004 17:08 Go to previous message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Mea culpa. I should have mentioned before that we moved to our own server and no longer use pathinfo. Smile

Olliver
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: System Error just by following a link
Next Topic: rdf.php latest version XML error
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Oct 20 23:15:37 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00858 seconds