FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Settings in installation (Settings in installation)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Settings in installation [message #186669] Fri, 14 November 2014 15:42 Go to next message
nefelithessaloniki is currently offline  nefelithessaloniki
Messages: 4
Registered: November 2014
Location: Greece
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
See 3 screenshots.
What settings must set hosting company to proceed normally the installation?

Please reply

Thank you
  • Attachment: fud1.png
    (Size: 98.71KB, Downloaded 264 times)
  • Attachment: fud2.png
    (Size: 77.24KB, Downloaded 257 times)
  • Attachment: fud3.png
    (Size: 48.47KB, Downloaded 223 times)
Re: Settings in installation [message #186670 is a reply to message #186669] Sat, 15 November 2014 02:07 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   
Messages: 3645
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Your setting are fine, but the 'fudforum_archive' file is corrupt.
Upload it again, in BINARY mode.
Re: Settings in installation [message #186673 is a reply to message #186670] Sun, 16 November 2014 12:02 Go to previous messageGo to next message
nefelithessaloniki is currently offline  nefelithessaloniki   Greece
Messages: 4
Registered: November 2014
Location: Greece
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
See screenshot after upload in BINARY mode. Check here the screenshot > imgur.com/XmlIbNW
Re: Settings in installation [message #186674 is a reply to message #186673] Sun, 16 November 2014 12:39 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   
Messages: 3645
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Double check the paths you've entered.
If they are correct and you still get the error, disable the "URL Check" as documented on-screen.
Re: Settings in installation [message #186675 is a reply to message #186674] Sun, 16 November 2014 15:14 Go to previous messageGo to next message
nefelithessaloniki is currently offline  nefelithessaloniki   Greece
Messages: 4
Registered: November 2014
Location: Greece
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Can you be more clearly please? I don't understand.
I upload zip file with BINARY mode and extact it. After I start installation and i see that.
Step by step please what to do. I must set something to server? I must set something else from ???
Re: Settings in installation [message #186676 is a reply to message #186675] Sun, 16 November 2014 15:17 Go to previous messageGo to next message
nefelithessaloniki is currently offline  nefelithessaloniki   Greece
Messages: 4
Registered: November 2014
Location: Greece
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I see other message now

Warning: gzuncompress(): data error in /home/u920377904/public_html/fudforum/install.php on line 149 Archive did not pass the checksum test, it is corrupt!
If you've encountered this error it means that you've:

downloaded a corrupt 'fudforum_archive' file
uploaded the archive to your server in ASCII and not BINARY mode
your FTP Server/Decompression software/Operating System added un-needed cartrige return (' ') characters to the archive, resulting in archive corruption.
Re: Settings in installation [message #187224 is a reply to message #186676] Wed, 04 January 2017 17:35 Go to previous message
schamess is currently offline  schamess   United States
Messages: 4
Registered: January 2017
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I was having the exact same problem. I realized that both files - not just the install.php, but also the fudforum_archive - need to be uploaded in binary mode. That allowed me to get past the gzuncompress(): data error screen.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Forum files do not unpack
Next Topic: Warning msg in group settings
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Apr 22 14:02:30 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00745 seconds