FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Some problems ...
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Some problems ... [message #294] Wed, 30 January 2002 04:40 Go to next message
Achi is currently offline  Achi   Taiwan
Messages: 5
Registered: January 2002
Location: Taiwan
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I'm installed FUDforum in my hosting...
When i finish setup to view my form what i get error :

Warning: Failed opening 'GLOBALS.php' for inclusion (include_path='') in wwwfubforumindex.php on line 25

Fatal error: Call to undefined function: fud_use() in wwwfubforumindex.php on line 27


what's problems ??

and i copy /include/ directory file GLOBALS.php to my forum,
It's normally, but i can't use Admin CP ,i get error :

not administrator


Shombody can help me ?Normal


Hi~
Re: Some problems ... [message #295 is a reply to message #294] Wed, 30 January 2002 12:06 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Normally when the installation process is complete there is a symlink to the GLOBALS.php file, which is located inside the include directory, to the forum's www root directory and the adm directory.

The error message you are seing implies that the symlink is not there, because the script is unable to open the file.

The solution to your problem is as follows:

make a symlink of GLOBALS.php to your forum www root and your forum's adm directory:

ex:

ln -s /home/forum/include/GLOBALS.php /home/forum/www/docs/GLOBALS.php

ln -s /home/forum/include/GLOBALS.php /home/forum/www/docs/adm/GLOBALS.php


FUDforum Core Developer
Re: Some problems ... [message #296 is a reply to message #295] Thu, 31 January 2002 02:02 Go to previous messageGo to next message
Achi is currently offline  Achi   Taiwan
Messages: 5
Registered: January 2002
Location: Taiwan
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Thx for Administrator replay answer .. Very Happy
I'm sorry my unpromising English.... Crying or Very Sad

I'm copy the file GLOBALS.php to my located directory,
It's solution my problem,but a other problem is happen,
The generally is normally,when i go to the Admin CP,
I get an error :

not administrator

...what's wrong??is it the Cookie wrong ?


Hi~
Re: Some problems ... [message #297 is a reply to message #296] Thu, 31 January 2002 11:33 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Achi wrote on Thu, 31 January 2002 2:02 AM

Thx for Administrator replay answer .. Very Happy
I'm sorry my unpromising English.... Crying or Very Sad

I'm copy the file GLOBALS.php to my located directory,
It's solution my problem,but a other problem is happen,
The generally is normally,when i go to the Admin CP,
I get an error :

not administrator

...what's wrong??is it the Cookie wrong ?


Most likely.
The non administrator parts of the forum, can use sessions, which means that you can use the forum even if the cookie is not being set. However, the admin options require a valid cookie.

Check the following 2 variables inside your GLOBALS.php file to verify they are correct:

$COOKIE_PATH
$COOKIE_DOMAIN


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Cant update style
Next Topic: FUDforum compatible whit qmail?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Dec 14 12:14:37 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00789 seconds