FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Kinda the same issue but it;s dragged
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Kinda the same issue but it;s dragged [message #37377] Wed, 23 May 2007 15:11 Go to next message
Buckery is currently offline  Buckery   Canada
Messages: 18
Registered: January 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Processing directory: /home/kamuixfo/public_html/forum/sql
Processing directory: /home/kamuixfo/public_html/forum/messages
Processing directory: /home/kamuixfo/public_html/forum/include
Processing directory: /home/kamuixfo/public_html/forum/files


As you can see here after doing a datadump the file "messages" is backed up, i know that file stored the messages because i had downloaded it awhile ago and looked through it, is there a way to extract these or this file from the large backup file?

Also one more question, cirtain things on my forum don't work after i uploaded the part working backup, like for one i cant make a poll...nothing happens when i click on it, bah!
Re: Kinda the same issue but it;s dragged [message #37457 is a reply to message #37377] Thu, 24 May 2007 20:43 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Did you run consistency checker after upgrading the forum? I suspect the JavaScript file is not being referenced correctly and that is what's breaking the polls.

Check your GLOBALS.php to make sure all your paths are pointing at the correct domain.


FUDforum Core Developer
Re: Kinda the same issue but it;s dragged [message #37459 is a reply to message #37377] Thu, 24 May 2007 23:27 Go to previous messageGo to next message
Buckery is currently offline  Buckery   Canada
Messages: 18
Registered: January 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Yes i did do a forum consistancy check, actually before i did that things were REALLY messed up, i did another one but it didn't change anything. anyhow, i looked through that file Globals.php and the apths seem to be correct, i went and looked at all the messages files and all my old posts from my forums are in there, but they show up on the forum as "No Message Body"



index.php?t=getfile&id=3221&private=0
  • Attachment: T1.JPG
    (Size: 191.21KB, Downloaded 572 times)

[Updated on: Fri, 25 May 2007 10:58]

Report message to a moderator

Re: Kinda the same issue but it;s dragged [message #37484 is a reply to message #37459] Mon, 28 May 2007 18:52 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Did you rebuild the theme?

Also try changing the file permissions of the files inside messages/ directory to 666


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: migration - large data import failes
Next Topic: Problem upgrading on test server
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Dec 10 21:23:03 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00770 seconds