FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Reply received but not visible
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon5.gif  Reply received but not visible [message #389] Sun, 10 February 2002 12:41 Go to next message
etraas is currently offline  etraas   Netherlands
Messages: 35
Registered: February 2002
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hello,

i've installed the message board and all seems well execpt viewing the replies on messages.
I can see them in the thread view but when i click them i get the message :

Insufficient Information

There was a problem generating this page


what could be the cause of this ??

Thanks in advance
E. Traas<
Re: Reply received but not visible [message #390 is a reply to message #389] Sun, 10 February 2002 13:27 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
etraas wrote on Sun, 10 February 2002 12:41 PM

Hello,

i've installed the message board and all seems well execpt viewing the replies on messages.
I can see them in the thread view but when i click them i get the message :

Insufficient Information

There was a problem generating this page


what could be the cause of this ??

Thanks in advance
E. Traas


Hi, could you please give me the URL to your forum so I could see the problem for myself.

It would be immensely helpful in debugging.<


FUDforum Core Developer
Re: Reply received but not visible [message #391 is a reply to message #389] Sun, 10 February 2002 13:47 Go to previous messageGo to next message
etraas is currently offline  etraas   Netherlands
Messages: 35
Registered: February 2002
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
http://www.hvv24.nl/forum

it is in dutch but feel free to post messages.
Re: Reply received but not visible [message #394 is a reply to message #389] Sun, 10 February 2002 15:28 Go to previous messageGo to next message
etraas is currently offline  etraas   Netherlands
Messages: 35
Registered: February 2002
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I found the problem or misunderstanding. The forum is moderated and the messages were not approved.
How can i change this afterwards ??
Re: Reply received but not visible [message #395 is a reply to message #394] Sun, 10 February 2002 15:44 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
etraas wrote on Sun, 10 February 2002 3:28 PM

I found the problem or misunderstanding. The forum is moderated and the messages were not approved.
How can i change this afterwards ??


Well, you can either approve the message or set the forum to non-moderated.


FUDforum Core Developer
Re: Reply received but not visible [message #396 is a reply to message #389] Sun, 10 February 2002 15:56 Go to previous messageGo to next message
etraas is currently offline  etraas   Netherlands
Messages: 35
Registered: February 2002
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
ok, but suddenly i lost the possibility to access as admin ( root ).
I already installed in a othe dir but no luck there either.

How is this possible ??
I see the administator icon when i log in as root but i get the message : no administrator....

Re: Reply received but not visible [message #397 is a reply to message #396] Sun, 10 February 2002 16:01 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
etraas wrote on Sun, 10 February 2002 3:56 PM

ok, but suddenly i lost the possibility to access as admin ( root ).
I already installed in a othe dir but no luck there either.

How is this possible ??
I see the administator icon when i log in as root but i get the message : no administrator....




The control panel required a valid cookie from the forum. The rest of the forum can work via sessions, that is what the forum except the admin panels is usable.

I went to your forum, and by checked the forum header I found your problem. Your $COOKIE_PATH variable inside GLOBALS.php is set to "/forum_install/" instead of "/forum/", which is why setting the cookie is failing.

Fix that variable and you'll be able to login as admin.pleas


FUDforum Core Developer
Re: Reply received but not visible [message #398 is a reply to message #397] Sun, 10 February 2002 16:23 Go to previous messageGo to next message
etraas is currently offline  etraas   Netherlands
Messages: 35
Registered: February 2002
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
please have another look, things are getting weird.
I installed it in a different folde ( /data/forum/ ) but the same thing is happening ....
Re: Reply received but not visible [message #399 is a reply to message #398] Sun, 10 February 2002 16:27 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
etraas wrote on Sun, 10 February 2002 4:23 PM

please have another look, things are getting weird.
I installed it in a different folde ( /data/forum/ ) but the same thing is happening ....


I went to http://www.hvv24.nl/forum/

and I see 2 problems (likely the fault of the install script)

your $WWW_ROOT variable is wrong and $COOKIE_PATH is wrong

edit GLOBALS.php and change them to say:

$WWW_ROOT = "http://www.hvv24.nl/forum/";
$COOKIE_PATH = "/forum/";
I've


FUDforum Core Developer
Re: Reply received but not visible [message #400 is a reply to message #389] Sun, 10 February 2002 16:42 Go to previous messageGo to next message
ironstorm is currently offline  ironstorm   Canada
Messages: 89
Registered: February 2002
Location: Toronto, Ontario, Canada
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

I've also noticed that sometimes I have trouble
with accessing the admin when the cookies and sessions
confuse each other... at least that's what I
think is happening.

I have success getting around it by doing the following:

  • go to a different site
  • delete all your cookies
  • close all your browsers
  • reopen a browser
  • go to your forum
  • login as an admin
give that a shot.it

[Updated on: Sun, 10 February 2002 16:43]

Report message to a moderator

Re: Reply received but not visible [message #404 is a reply to message #389] Mon, 11 February 2002 11:09 Go to previous messageGo to next message
etraas is currently offline  etraas   Netherlands
Messages: 35
Registered: February 2002
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
it is not woeking, ive deleted all and installed it again. no luck.
The global.php could not be edited.

please help me again ....
Re: Reply received but not visible [message #405 is a reply to message #404] Mon, 11 February 2002 11:10 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
etraas wrote on Mon, 11 February 2002 11:09 AM

it is not woeking, ive deleted all and installed it again. no luck.
The global.php could not be edited.

please help me again ....


Re-install will not help this problem. You simply need to edit the GLOBALS.php file.

You've mentioned not being able to edit the file, what are the permission set on the file? They should be 666, if they are not change them to that.i


FUDforum Core Developer
Re: Reply received but not visible [message #407 is a reply to message #389] Mon, 11 February 2002 13:40 Go to previous messageGo to next message
etraas is currently offline  etraas   Netherlands
Messages: 35
Registered: February 2002
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
i don't know what is going on but i cannot edit the Global.php file, the permissions were set to 666 but neither within Linux or DOS/Windows i can edit the file.

it seems to be hopeless ....
<
Re: Reply received but not visible [message #412 is a reply to message #407] Mon, 11 February 2002 14:39 Go to previous messageGo to next message
hackie is currently offline  hackie   Canada
Messages: 177
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user

etraas wrote on Mon, 11 February 2002 1:40 PM

i don't know what is going on but i cannot edit the Global.php file, the permissions were set to 666 but neither within Linux or DOS/Windows i can edit the file.

it seems to be hopeless ....



Please explain your situation to us carefully, and we might be able to help, if we can't solve it here we will meet on IRC and solve it there for sure Smile.

What exactly are you running the forum on? (windows/unix)
I


cc intelligence.c -o intelligence
$ ./intelligence
Segmentation fault
Re: Reply received but not visible [message #415 is a reply to message #389] Mon, 11 February 2002 14:57 Go to previous message
etraas is currently offline  etraas   Netherlands
Messages: 35
Registered: February 2002
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I wanted to edit the GLOBALS.php file from the main forum folder, i've tried to download it but no luck.
I went to dos FTP and nothing was possible there.
At last i tried the ftp command under Linux and there it was, the GLOBALS.php was actual a link to the include folder and there i was able to edit the file.

The forum is up and running now, althoug i'm not sure my security is tight. Although everyone should have access to the forum folder in order to use the forum but i'm not sure if the rest is secure.

I will adjust the forum some more in the comming days.

i will start another thread to investigate the posibility to change the language of the entire forum system to dutch.

thans for all the help.

Nice piece of programming and rather easy to setup ( i've seen more difficult ones )

Regards
Erwin
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: here we go again: installation problem with 1.1.1
Next Topic: why does the style change when a other user logs in ?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Oct 19 06:34:29 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00976 seconds