FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Installing FUDforum on an NAT'ed machine
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon5.gif  Installing FUDforum on an NAT'ed machine [message #7289] Fri, 15 November 2002 16:42 Go to next message
Atticus is currently offline  Atticus   United States
Messages: 1
Registered: November 2002
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi,
Is it possible to install FUDforum on a NAT'ed server? I type in the URL that users will use on page 1 (the Forum WWW Root), and discover that the install does not work. Because I think inside the box, it is trying to access itself via the same URL (which will not work because of the NAT'ing).

Installing it in the inside network works fine; but then of course I cannot access it from the Internet.

Thanks! The program looks good; I would like to get it working in this way if I can.


--
-Atticus
Re: Installing FUDforum on an NAT'ed machine [message #7290 is a reply to message #7289] Fri, 15 November 2002 16:47 Go to previous message
hackie is currently offline  hackie   Canada
Messages: 177
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user

Atticus wrote on Fri, 15 November 2002 16:42

Hi,
Is it possible to install FUDforum on a NAT'ed server? I type in the URL that users will use on page 1 (the Forum WWW Root), and discover that the install does not work. Because I think inside the box, it is trying to access itself via the same URL (which will not work because of the NAT'ing).

Installing it in the inside network works fine; but then of course I cannot access it from the Internet.

Thanks! The program looks good; I would like to get it working in this way if I can.



Erm.. fud doesn't care about NAT.. NAT shouldn't cause problems for FUD... if you use it properly.... Smile.. The problem is most likely with your NAT, you should also configure FUD to use the public IP that NAT will pforward to web server.


cc intelligence.c -o intelligence
$ ./intelligence
Segmentation fault
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Error Step 1
Next Topic: setup fud on free host
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat Dec 16 08:08:46 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00827 seconds