FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » How To » problem changing global settings
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
problem changing global settings [message #158047] Thu, 22 January 2009 05:45 Go to next message
Nyker-p is currently offline  Nyker-p   Netherlands
Messages: 2
Registered: January 2009
Location: Netherlands
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Our administrators have a problem changing settings in the Admin control panel -> General Management -> Global settings manager

When changing a setting ( like; switching New Account Moderation to YES ) and confirming it with the SET button, it will not stick after leaving the admin control panel.

The error log viewer gives the following: Query: Initiating mysql_connect_GET: array ( 't' => 'index', 'S' => '6bd12005617b9792285578c613e5c610', ) Server Version: Unknown

The problem is limited to this part of the admin control panel.
How to solve this problem?
Re: problem changing global settings [message #158048 is a reply to message #158047] Thu, 22 January 2009 07:01 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
I'm unable to simulate the problem on my forum.

Please confirm that your MySQL connect settings are correct in your GLOBALS.php file.

As a last resort you can manually update settings in your GLOBALS.php file.

Best of luck!

Frank
Re: problem changing global settings [message #158058 is a reply to message #158047] Fri, 23 January 2009 10:04 Go to previous message
Nyker-p is currently offline  Nyker-p   Netherlands
Messages: 2
Registered: January 2009
Location: Netherlands
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
problem is solved, thank you Smile
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: how do i delete an accountant
Next Topic: HTTP 413 Error when uploading an attachment
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Dec 14 03:07:20 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00761 seconds