FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » How To » adding admin auth to custom tool
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
adding admin auth to custom tool [message #158083] Wed, 28 January 2009 18:31 Go to next message
Marticus   United States
Messages: 272
Registered: June 2002
Karma: 1
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Since code hacks discussion is moderated, I would like to open discussion for an issue I've been having writing a new tool. My tool will exist in the admin environment when it is completed. The problem I am having is making the tool aware that the person running it is an authenticated forum administrator. I'm examining the various adm*.php files and unable to find what I need to make it work. I will continue to play with it, but if someone can drop a hint or two, I would really appreciate it.
Re: adding admin auth to custom tool [message #158099 is a reply to message #158083] Fri, 30 January 2009 00:29 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3624
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
Possibly $is_a. For example:

<?php if ($is_a) { ?>
...
<?php } ?>
Re: adding admin auth to custom tool [message #158109 is a reply to message #158099] Sat, 31 January 2009 23:23 Go to previous message
Marticus   United States
Messages: 272
Registered: June 2002
Karma: 1
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Sorry, I did figure this out. I had unset a global for security for my previous version of the tool to sync to wow roster. Unsetting that apparently is a bad thing. I'll be posting my new tool in hacks later.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: HTTP 413 Error when uploading an attachment
Next Topic: Creating a usable and searchable archive
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Oct 19 08:58:29 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00610 seconds