FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » compact messages: embedded files
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
compact messages: embedded files [message #158481] Thu, 26 February 2009 19:43 Go to next message
knatterklaus is currently offline  knatterklaus
Messages: 2
Registered: February 2009
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
after compacting messages the links of the embedded attachments don't work. so attached images are not displayed. Confused

(fudforum 2.7.7)
Re: compact messages: embedded files [message #158540 is a reply to message #158481] Tue, 03 March 2009 00:47 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
I'm unable to simulate the problem on my forum.

Can you please check if the images are still in your FUDdata/files directory? If so, what are their file permissions?
Re: compact messages: embedded files [message #158551 is a reply to message #158540] Tue, 03 March 2009 11:14 Go to previous messageGo to next message
knatterklaus is currently offline  knatterklaus
Messages: 2
Registered: February 2009
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
the files are present under "forumdata/files" and have the permissions 0644. the directory-owner is wwwrun and the permissions are 0755.

the same problem occurs in my test-forum on my notebook.

if i want to download the attached files, this fails. i get only a file with length 0.
Re: compact messages: embedded files [message #158556 is a reply to message #158551] Tue, 03 March 2009 14:48 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
What should I do to simulate the problem? Here is what I've tried:

1. Install FUDforum 2.8.0
2. Create a new topic and attached a file
3. Compact the forum
4. Return to the topic and the attachment is still OK

I would appreciate if you can provide a procedure or datadump of your test forum to help me simulate the problem.

Best regards.

Frank
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Parse error: syntax error, unexpected '?' in
Next Topic: deleting attachments causes attachment list problem
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat Dec 16 08:07:37 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00654 seconds