FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Display problem with default forum category
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Display problem with default forum category [message #160777] Thu, 22 October 2009 20:39 Go to next message
JanRei is currently offline  JanRei   
Messages: 361
Registered: October 2005
Location: Germany
Karma: 0
Senior Member
Contributing Core Developer
Translator
add to buddy list
ignore all messages by this user
Some time ago the default category has been changed to:
title: First Category
description: A test category for demonstration purposes.

However, on the index page the following will appear:
title: Test Category
description: - A test category for demonstration purposes.

There seems to be some kind of cache that is used for rendering the index page. The attached patches should update the corresponding files.
Re: Display problem with default forum category [message #160778 is a reply to message #160777] Fri, 23 October 2009 01:34 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Thanks Jan!

http://cvs.prohost.org/c/index.cgi/FUDforum/chngview?cn=12059
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: last attachment shows no file details
Next Topic: Encoding UTF-8.ru validation failed
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat Dec 16 23:15:45 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00681 seconds