FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Email issues in Fud Forum 3.0.0
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Email issues in Fud Forum 3.0.0 [message #162278] Tue, 20 April 2010 13:41 Go to next message
m4morris is currently offline  m4morris   United Kingdom
Messages: 11
Registered: January 2007
Location: Wales
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
None of my members are getting emails to notify them of PM's.

Nor to notify them of replies to messages posted.

But most crucially is that new members are not getting them to confirm their registration after I approve the new user. I have to toggle the Email notification manually so they can post messages.

Users do get an email though if I approve an avatar.

My email section is as follows:

Allow Email: Yes
Administrator Email: my email address
Notify from: my email address
Notify W/body:No
Smart Notification: Yes
Disable Welcome email: No
Moderator Notification: Yes
USE SMTP to send email: No
SMTP Server: blank
SMTP server port: 25
SMTP server time out: 10
SMTP server log in: blank
SMTP server password: blank
Email confirmation: Yes

previous to upgrading to this new version of fud forum i always got email notification after recieveing a PM and always the new users were advised that i had approved their accounts.

my personal account settings are set to receive notifications as is the default setting for all users.

Any ideas?
Re: Email issues in Fud Forum 3.0.0 [message #162294 is a reply to message #162278] Wed, 21 April 2010 06:25 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3645
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
It's unlikely to be FUDforum's fault as it's working on this forum and on my private forums.

Check if you system can send mails and check for spam filters than may be blocking them.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
Next Topic: System is extremely busy
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Apr 19 11:44:33 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00590 seconds