FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » My board is down
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
My board is down [message #162822] Fri, 23 July 2010 15:42 Go to next message
wittrs is currently offline  wittrs   United States
Messages: 134
Registered: August 2009
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
My board went down today for no apparent reason (i wasn't doing anything). Could anyone help with this error, which appears when you try to go to the site:

Fatal error: SQL Error has occurred, please contact the administrator of the forum and have them review the forum's SQL query log in /directory/directory/include/core.inc on line 201

Re: My board is down [message #162823 is a reply to message #162822] Fri, 23 July 2010 16:07 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3624
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
Go to the Error Log Viewer to see what it's complaining about.

PS: Your forum looks fine to me.
Re: My board is down [message #162824 is a reply to message #162823] Fri, 23 July 2010 18:36 Go to previous message
wittrs is currently offline  wittrs   United States
Messages: 134
Registered: August 2009
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi!

Here is what my host found:

"Let me please inform you, that I have cehcked your site once again and found that current issue was related to corruption in database table fud28_ses. I have repaired for you and now all works fine again. Please re-check it form your side.
This issue was caused by system glitch or unexpected restarting mysql server exactly at the same moment when your it was attempt to write some data to database from your forum."

So it was a hosting issue that they fixed for me. Thanks for trying to help! I appreciate it.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: email list not getting messages
Next Topic: problem when saving header.tmpl
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Wed Oct 18 12:44:02 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00669 seconds