FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Admin Control Panel won't work after install (As above.. admin control panel doesn't work.)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Admin Control Panel won't work after install [message #163413] Wed, 27 October 2010 00:59 Go to next message
cupper3 is currently offline  cupper3
Messages: 3
Registered: October 2010
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I am able to login to "admin" after install, and then when I try to click on the Admin Control Panel, I get the following error message:

Warning: require(./GLOBALS.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /homepages/31/d322290405/htdocs/cars_2/adm/index.php on line 11

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './GLOBALS.php' (include_path='.:/usr/lib/php5') in /homepages/31/d322290405/htdocs/cars_2/adm/index.php on line 11

Any thoughts?
Re: Admin Control Panel won't work after install [message #163414 is a reply to message #163413] Wed, 27 October 2010 01:08 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3681
Registered: December 2004
Karma: 19
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
What version have you installed? Is it FUDforum 3.0.2RC1.
Are you running on Windows or Linux?
Do you have a GLOBALS.php file/symlink in your adm/ directory?
Re: Admin Control Panel won't work after install [message #163415 is a reply to message #163414] Wed, 27 October 2010 01:12 Go to previous messageGo to next message
cupper3 is currently offline  cupper3
Messages: 3
Registered: October 2010
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
It reports back as ver. 3.0.1 (bottom of page)

Running on a shared hosted platform which is Linux.

I do not see the globals.php in the adm directory. Should not the install have placed it there?
Re: Admin Control Panel won't work after install [message #163416 is a reply to message #163415] Wed, 27 October 2010 02:26 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3681
Registered: December 2004
Karma: 19
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
On Linux the installer creates a symlink so that adm/GLOBALS.php points to include/GLOBALS.php.

This is not a common problem and I haven't encountered it myself. You can either create the symlinks yourself (see FAQ), or if possible, mail me access details so I can have a look.

Best of luck!
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Upgrade problem after upgrade
Next Topic: Help needed - Install script showing script on browser
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Oct 19 12:35:32 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00716 seconds