FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Main Page w/ Links breaks the forum (Forum is now broken....)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon4.gif  Main Page w/ Links breaks the forum [message #163842] Sat, 04 December 2010 12:24 Go to next message
LegacyKing is currently offline  LegacyKing   United States
Messages: 1
Registered: October 2010
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in ...forum/data/include/GLOBALS.php on line 89

This happened when I tried to place an html link in the Main Page Description.

I don't have any access to the Forum now.
Re: Main Page w/ Links breaks the forum [message #163847 is a reply to message #163842] Sun, 05 December 2010 01:05 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Here's a fix: http://fudforum.svn.sourceforge.net/fudforum/?rev=5085&view=rev

However, I still would not put any HTML in it.
Rather update your header.tmpl.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: 3.02 Attached Files Can Not Be Downloaded
Next Topic: Getting a mail pipe error after upgrade
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Dec 14 00:58:50 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00759 seconds