FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » FUDforum2Go - 'file does not exist' on forum import
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
FUDforum2Go - 'file does not exist' on forum import [message #165797] Fri, 12 August 2011 05:31
TonyMarston is currently offline  TonyMarston   United Kingdom
Messages: 32
Registered: April 2006
Location: Surrey, UK
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I have created a datadump from my online forum, which is version 3.0.2, and am trying to import it using FUDform2Go, also version 3.0.2, on my home PC, but I have found a problem with the import process. When I go into the import screen it shows me a list of backup files which exist in the 'tmp' directory, but when I click on the 'use' link it loads the wrong value into the 'full path' field. It loads:
F:Apache2HTDOCSFUDforum2go_win_v3.0.2htdocs/tmp/FUDforum_11_08_2011_06_16.fud
instead of
F:/Apache2/HTDOCS/FUDforum2go_win_v3.0.2/htdocs/tmp/FUDforum_11_08_2011_06_16.fud
I have to manually insert the '/' character before I can press the 'import data' button.


Tony Marston
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: "Go to first unread" arrow always goes to first, not first unread
Next Topic: 3.0.3 RC1: Issues with pie chart for disk usage in ACP
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Dec 15 13:02:43 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00627 seconds