FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » No images and CSS (Fixed) (Everything doesn't work)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon9.gif  No images and CSS (Fixed) [message #166025] Mon, 05 September 2011 16:49 Go to next message
system238 is currently offline  system238   United States
Messages: 4
Registered: September 2011
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I've been using fud forum for about 5 months and all of a sudden I decided to switch everything from ubuntu to XP just for the heck of it and BAM!!! Shocked as soon as the installation script is over with and I reach the admin login screen, no matter how many times... I just can't log in and I get the login screen over and over and when trying to reach the index page, I just get the html layout with no styles and images, just html.

everything else works right and other php scripts work, I had figured it might be some setting I screwed in Apache config or php ini but everything seems fine, any one had similar issues?

I really like FudForum and I don't wan't to consider anything else as I started using it after searching for "light weight" forum scripts and found this to be the best choice in my opinion.

the problem seems similar to when php tags aren't being detected and it might even be that, but I doubt it since the login page is being displayed with no errors.

Sites at TexTel.co.nr

Edit: I found out the problem was as simple as changing the cookie domain.
Re: No images and CSS [message #166027 is a reply to message #166025] Tue, 06 September 2011 02:32 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently online  naudefj   South Africa
Messages: 3679
Registered: December 2004
Karma: 19
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Yes, the cookie domain can cause nasty side-effect if you get it wrong.
Any suggestions on how to improve the documentation?
Re: No images and CSS [message #166032 is a reply to message #166027] Tue, 06 September 2011 06:06 Go to previous messageGo to next message
system238 is currently offline  system238   United States
Messages: 4
Registered: September 2011
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I wouldn't know, except for the fact that a minuscule looking setting can have not so minuscule side effects.
Re: No images and CSS [message #166046 is a reply to message #166027] Tue, 06 September 2011 16:26 Go to previous message
The Witcher is currently offline  The Witcher   United States
Messages: 662
Registered: May 2009
Location: USA
Karma: 2
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Added: Quote:
A minuscule error here can have not so minuscule side effects such as preventing you from reaching the admin login screen.
To the Note in cookie domain documentation. http://cvs.prohost.org/index.php/Global_Settings_Manager#Cookie_Domain


"I'm a Witcher, I solve human problems; not always using a sword!"
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: FUD gone Blue?
Next Topic: tree errors
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Sep 20 14:48:24 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00646 seconds