FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » How To » Display problems in Chrome
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Display problems in Chrome [message #166141] Wed, 28 September 2011 09:17 Go to next message
mikem401 is currently offline  mikem401   United Kingdom
Messages: 4
Registered: September 2011
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

I have set up a forum using FUDforum 3.0.3. Everything is running fine and I have been experimenting with adding Topics to various Forums.

When using Chrome (version 14.0.835.186 m on a Windows 7 Machine): On the front Page, I can see that one of the Forums has 6 new messages (The light bulb is lit). I click on the Forum only to get the "There are no messages in this forum. Be the first to post a topic in this forum." message.

However, if I click on the "Todays Messages" I see the topic thread.

If I perform the same operations using IE (v 8.0.7600.16385) on the same machine I see the Messages when clicking on the forum.

I was surprised to see the difference as whether there is a topic to display or not seems likely to be more about the SQL than the browser?

Is this a known issue with Chrome?

Thanks

Mike
Re: Display problems in Chrome [message #166146 is a reply to message #166141] Wed, 28 September 2011 14:35 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3624
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
It sounds like a caching problem.
Maybe Chrome caches the pages more aggressively to make it appear faster?
Re: Display problems in Chrome [message #166148 is a reply to message #166146] Thu, 29 September 2011 10:11 Go to previous message
mikem401 is currently offline  mikem401   United Kingdom
Messages: 4
Registered: September 2011
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi,

Yes, this is a caching problem. Got it sorted now thanks.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Move a forum to a different category
Next Topic: Scrunched menu
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Oct 17 18:34:59 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00576 seconds