FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » feeds (RDS or others) NOT working for IE and Google Chrome (several browsers do not display "feeds")
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
feeds (RDS or others) NOT working for IE and Google Chrome [message #166290] Sat, 29 October 2011 02:49 Go to next message
kslist is currently offline  kslist
Messages: 9
Registered: October 2011
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi again:

Is this a bug or am I just doing something obvious wrong? Or is it a limitation?

"Feeds" -- it does not matter if RSS or RDS or atom, cannot be displayed in various browsers.

FOR EXAMPLE:
feed://fudforum.org/forum/feed.php?mode=m&l=1&basic=1&frm=7& ;amp ;n=10

I myself work mostly on a Mac, and there it all works using Firefox and Safari, but NOT with Google Chrome.
When testing this on Windows XP and Windows 7 though, it does not work with any browser (tested Internet Explorer, Google Chrome, and Firefox). The error is: "'feed.php' Windows cannot open this file" or "Unknown File Type."

Am I missing something essential?

Best,
Frank

[Updated on: Sat, 29 October 2011 02:50]

Report message to a moderator

Re: feeds (RDS or others) NOT working for IE and Google Chrome [message #166296 is a reply to message #166290] Wed, 02 November 2011 05:43 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3624
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
Works for me with FireFox on Windows and Linux.

IE doesn't, but that's really not our fault Twisted Evil
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: 2 more bugs, if FUDforum used as Mailman archives
Next Topic: Restore data from 3.0.3 (mysql) to 3.0.3 (postgresql)
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Oct 20 03:11:49 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00721 seconds