FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » $EDIT_TIME_LIMIT = 0;
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
$EDIT_TIME_LIMIT = 0; [message #166786] Thu, 23 February 2012 02:41 Go to next message
pips is currently offline  pips   Ireland
Messages: 113
Registered: February 2012
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Post edit function is not accepting a 0 value.

When Setting a value of 0 in the ACP, the ACP does not return a "success updated" message.

I've set a value of 500000 (1 year) and the ACP accepts this (i get a settings updated message back)


Looking into the PHP files, i notice that the logic is something like:

Quote:
If $EDIT_TIME_LIMIT >=0 then enable


Should this logic include the "=" ?


(Not that i know anything) just seems odd the Panel will not accept a 0 value
Re: $EDIT_TIME_LIMIT = 0; [message #166792 is a reply to message #166786] Fri, 24 February 2012 01:34 Go to previous messageGo to next message
NeXuS is currently offline  NeXuS
Messages: 121
Registered: July 2010
Location: South Korea
Karma: 5
Senior Member
Contributing Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Using 3.0.3 here, and I cannot reproduce your problem. The "Edit time limit" field correctly accepts 0 as input.
Re: $EDIT_TIME_LIMIT = 0; [message #166798 is a reply to message #166792] Sat, 25 February 2012 09:51 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Yea, this is an old bug that has been fixed. Just upgrade to the latest release.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Consistancy Check Failed
Next Topic: Custom Tag error?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Dec 14 23:44:54 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00672 seconds