FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Admin links randomly drop back to forum
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Admin links randomly drop back to forum [message #167846] Tue, 23 October 2012 05:52 Go to next message
LeCoyote is currently offline  LeCoyote   France
Messages: 18
Registered: October 2012
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi,

We're running a fresh install FUDForum 3.0.4.1 and we have this strange bug when, sometimes, clicking a link on the left in the Admin Control Panel will send the Admin back to the forum view.

There is no consistent way to reproduce this bug that I know of, but it is annoying when you are spending time setting up the forum. I would say it happens once for every 10 clicks or so, or maybe after a period of inactivity while in the admin area. The admin remains logged in.

Thanks
--
Romain
Re: Admin links randomly drop back to forum [message #167848 is a reply to message #167846] Tue, 23 October 2012 14:45 Go to previous messageGo to next message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3624
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
I can confirm, the ACP will kick you out after a period of inactivity.
My guess is it's intended behaviour.
Re : Admin links randomly drop back to forum [message #167852 is a reply to message #167846] Wed, 24 October 2012 13:46 Go to previous message
LeCoyote is currently offline  LeCoyote   France
Messages: 18
Registered: October 2012
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hm, well, where would be the point in doing that ?

It can't be a security feature, since a malicious user could click right back into Admin.

So it doesn't protect you from anything, yet still annoys the admins. Sounds more like a bug than a feature Smile
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Fatal error if moderator uses the "move selected" button
Next Topic: Cache problem when logging in and pressing "Back"
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Oct 19 01:43:37 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.01686 seconds