FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Encoding problems.
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Encoding problems. [message #168213] Mon, 04 March 2013 15:11 Go to next message
Tatiano is currently offline  Tatiano
Messages: 1
Registered: March 2013
Location: Russia
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hello everybody!I am from Russia. Established a forum for localhost. I saw that I had a problem with the encoding.

I added in the .htaccess line
AddDefaultCharset utf-8 
.

After that, the text began to look normal except for rows where the date is written. (Please look at the screenshot).

[img]index.php?t=getfile&id=6319&private=0[/img]
How can I fix this problem?Thank you in advance for your reply.
Regards.
Tatiana.
  • Attachment: FudForum.png
    (Size: 66.93KB, Downloaded 253 times)
Re: Encoding problems. [message #184491 is a reply to message #168213] Fri, 03 January 2014 08:11 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   
Messages: 3654
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Please see "FUDforum shows dates in English or with special characters?" in the FAQ.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: What is FUDforum?
Next Topic: q_bitand error keeping the forum down
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Jun 22 03:38:29 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00634 seconds