FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Mass email not working
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Mass email not working [message #168915] Thu, 08 August 2013 08:47 Go to next message
ACDChook is currently offline  ACDChook   Hong Kong
Messages: 1
Registered: August 2013
Location: Australia
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I encountered a problem where mass emails would no longer send for me. Emails to individual users would send fine, but mass emails would throw a postfix/sendmail error - "No recipient addresses found in message header".

Eventually I realised that the problem lay in admmassemail.php, and specifically, when multiple addresses are passed with Bcc. In lines 84 and 97, the \n before Bcc is not being properly registered because it is inside single quotes - '\nBcc: ', instead of double quotes - "\nBcc: ".

Changing this fixed the problem for me.
Re: Mass email not working [message #168917 is a reply to message #168915] Thu, 08 August 2013 11:46 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   
Messages: 3632
Registered: December 2004
Karma: 17
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Thanks, fix applied @ http://sourceforge.net/p/fudforum/code/5636/
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Forum email to ADMIN Email
Next Topic: I can't upload pictures
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat Dec 16 17:45:03 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00607 seconds