FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » New User posting bug
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
New User posting bug [message #186266] Sun, 22 June 2014 10:40 Go to next message
Beery is currently offline  Beery   United States
Messages: 7
Registered: June 2014
Location: Seabrook, TX
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
In the process of trying to setup my board, I think I found a bug.

New user posted in a category with first post in moderation mode.

Then, same new user posted in a forum that had never had a topic posted/created. This resulted in some kind of error message that I forgot what was said.

Then, that user logged out.

Admin user logged in and responded to first moderation message.

In the new forum, the message counter showed a message existed however every time Admin clicked on that forum, bumped to the login screen. Any new topic that was posted showed up in the counter screen however nothing could be displayed. Had to delete the forum and recreate again.

Beery
Re: New User posting bug [message #186271 is a reply to message #186266] Sun, 22 June 2014 11:17 Go to previous messageGo to next message
Beery is currently offline  Beery   United States
Messages: 7
Registered: June 2014
Location: Seabrook, TX
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I found the description of the error message in my error log:

[Error] ERROR: Post flood triggered.
[Message to User] Please try again in 27 seconds
Re: New User posting bug [message #186564 is a reply to message #186271] Thu, 02 October 2014 14:33 Go to previous message
cpreston is currently offline  cpreston   United States
Messages: 160
Registered: June 2012
Location: Oceanside
Karma: 6
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Not sure what happened there. Hard to troubleshoot something that is gone now. Sad
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Online user list & missing crawlers & Bots
Next Topic: Search highlighting breaks upper-case
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Feb 19 23:25:58 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00660 seconds