FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Installation Issue under Ubuntu Server (Corrupt FUDforum_archive)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Installation Issue under Ubuntu Server [message #187132] Mon, 06 June 2016 23:44
Oni Dewono is currently offline  Oni Dewono   Indonesia
Messages: 1
Registered: June 2016
Location: Jakarta, ID
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I'm installing FUDforum under Ubuntu Distribution. Whenever I tried to transfer a specific file (FUDforum_archive), the system always send me a warning that this file was corrupted during transfer.

I work with Windows and I deploy the FUDforum on a Linux Server. So I use the FileZilla for transfer purpose.

Here I attach screen capture from the system:

index.php?t=getfile&id=6617&private=0

index.php?t=getfile&id=6618&private=0

index.php?t=getfile&id=6619&private=0

Thank you for your kind attention

Regards,
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Charsets other than UTF-8
Next Topic: Help needed migrating 2.81 forum to current
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Jul 19 03:41:44 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00596 seconds