FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » General Chit Chat » 0k images...
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
0k images... [message #9797] Thu, 24 April 2003 21:18 Go to next message
scoutzilla is currently offline  scoutzilla   United States
Messages: 163
Registered: April 2002
Location: Southern Califorina
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Lost all the images on my board. My host upgrade, caused alot of problems. Can't figure out where the images went.

Located the images, file ext's are ".atch", permissions are 600 and some 644, if that helps.

Thanks for any help.

z


Got Torque?

[Updated on: Fri, 25 April 2003 09:52]

Report message to a moderator

Re: 0k images... [message #9841 is a reply to message #9797] Fri, 02 May 2003 22:09 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Does the forum have permission to access those files?

FUDforum Core Developer
Re: 0k images... [message #9857 is a reply to message #9841] Sat, 03 May 2003 13:57 Go to previous messageGo to next message
scoutzilla is currently offline  scoutzilla   United States
Messages: 163
Registered: April 2002
Location: Southern Califorina
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Embarassed
I don't know how to look this up. Would I look in the Gobals.php?

Maybe unrelated but my Gobals.php has "...html/fforum/data/template/" Yet there is no "template" dir shown in the fforum dir.

here is some screen shots of the dir's in my forum dir.


Thanks for the help and welcome back!

z


Got Torque?
Re: 0k images... [message #9886 is a reply to message #9857] Tue, 06 May 2003 23:26 Go to previous messageGo to next message
scoutzilla is currently offline  scoutzilla   United States
Messages: 163
Registered: April 2002
Location: Southern Califorina
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

what is the best way to reinstall without loosing user data etc? My board is completly down now and I am

clueless Sad

Mostly fixed now, just can't access my admin control panel?? <Internal Sever Error>

Confused


Got Torque?

[Updated on: Wed, 07 May 2003 18:38]

Report message to a moderator

Re: 0k images... [message #9937 is a reply to message #9886] Tue, 13 May 2003 09:54 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Upgrade to 2.5.0 that may fix many problem, due to a much more detailed checks it does.

FUDforum Core Developer
Re: 0k images... [message #10225 is a reply to message #9937] Sat, 24 May 2003 14:21 Go to previous messageGo to next message
scoutzilla is currently offline  scoutzilla   United States
Messages: 163
Registered: April 2002
Location: Southern Califorina
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Tried to install the upgrade. I could not get past step 1 Embarassed

As it sits now my forum is not working at all (internal server error)

I try and run the "test php script" and get the same thing.

PHP Version 4.3.1

thanks for any help.

z


Got Torque?
Re: 0k images... [message #10226 is a reply to message #10225] Sat, 24 May 2003 15:20 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
The upgrade script does not have any steps....

Only the installer does....

Which version did you try to upgrade to and what upgrade script have you used?


FUDforum Core Developer
Re: 0k images... [message #10227 is a reply to message #10226] Sat, 24 May 2003 16:01 Go to previous messageGo to next message
scoutzilla is currently offline  scoutzilla   United States
Messages: 163
Registered: April 2002
Location: Southern Califorina
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Embarassed

Oh....crud. I see what I did. Tried to install when I should of upgraded.

I was/am tring to upgrade from 2.3.8 to 2.5. Downloaded the install files, not the upgrade files, my mistake.

I will try using the correct script this time and see what happens.

z

I'm getting the same thing "Internal Server Error"

My hosting service is using Apache/2.0.45 if that helps.

z


Got Torque?

[Updated on: Sat, 24 May 2003 16:12]

Report message to a moderator

Re: 0k images... [message #10253 is a reply to message #10227] Mon, 26 May 2003 10:46 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hmm... it is possible that you are hitting php's memory limit. Ask you provider about what is the php's memory limit?

Or do this:
<?php
var_dump
(ini_get("memory_limit"));
?>


FUDforum Core Developer
Re: 0k images... [message #10255 is a reply to message #10253] Mon, 26 May 2003 11:05 Go to previous messageGo to next message
scoutzilla is currently offline  scoutzilla   United States
Messages: 163
Registered: April 2002
Location: Southern Califorina
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Results =

string(0) ""


Got Torque?
Re: 0k images... [message #10256 is a reply to message #10255] Mon, 26 May 2003 11:09 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
That means you do not have a memory limit set (at least inside PHP).

How big is the install script you are trying to run?


FUDforum Core Developer
Re: 0k images... [message #10257 is a reply to message #10256] Mon, 26 May 2003 11:19 Go to previous message
scoutzilla is currently offline  scoutzilla   United States
Messages: 163
Registered: April 2002
Location: Southern Califorina
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Just trying to upgrade from 2.3.8 to 2.5 as you suggested

Got Torque?
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: 10K messages, congratulations!
Next Topic: default forum icons
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Dec 15 13:00:42 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00879 seconds