FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » General Chit Chat » Does anyone had the login-problem when checking "Use cookies"?
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon5.gif  Does anyone had the login-problem when checking "Use cookies"? [message #13942] Sat, 01 November 2003 06:54 Go to next message
Niklas Forsberg is currently offline  Niklas Forsberg   Sweden
Messages: 5
Registered: October 2003
Location: Sweden
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

It works just fine to login if "Use cookies" are not checked.

But when you check "Use cookies" and then tries to login, you wont get logged on.


Why is that?
Re: Does anyone had the login-problem when checking "Use cookies"? [message #13950 is a reply to message #13942] Sat, 01 November 2003 13:57 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Because you have probably incorrect cookie domain set or you browser is rejecting the cookies from the site.

FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Love this forum scripts
Next Topic: it's possible change/add fields in the register form ?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Oct 22 06:19:46 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00588 seconds