FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » FUDforum 3.0+ » I import a backup file but...
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon2.gif  I import a backup file but... [message #15746] Sat, 03 January 2004 11:24 Go to next message
aircool5(at)bellsouth(dot)net is currently offline  aircool5(at)bellsouth(dot)net   United States
Messages: 132
Registered: March 2003
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I import a backup file but...the pictures attach never show , why?
I using FUDforum 2.6.0RC11 and I did several Forum Consistency to update and also a Rebuild Theme and Optimize Theme without a result
Re: I import a backup file but... [message #15748 is a reply to message #15746] Sat, 03 January 2004 14:33 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
which pictures are you referring to?

FUDforum Core Developer
Re: I import a backup file but... [message #15753 is a reply to message #15748] Sat, 03 January 2004 15:43 Go to previous messageGo to next message
aircool5(at)bellsouth(dot)net is currently offline  aircool5(at)bellsouth(dot)net   United States
Messages: 132
Registered: March 2003
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
the one i post with the massages eg:
GO
Re: I import a backup file but... [message #15754 is a reply to message #15753] Sat, 03 January 2004 16:12 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
The actual attachment is fine, it works if you click on it. The image appears broken because the URL to the image
is linking to the FUDforum2 directory rather then FUDforum22a where the forum is installed.


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: wowserz!!
Next Topic: from time to time my permission is denial
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Oct 19 06:40:22 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00689 seconds