FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » FUDforum 3.0+ » bad connection?
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
bad connection? [message #1939] Thu, 25 April 2002 18:45 Go to next message
JayЩ~ is currently offline  JayЩ~   United States
Messages: 37
Registered: April 2002
Location: Florida, USA
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Warning: Access denied for user: 'www@localhost' (Using password: NO) in /home/httpd/html/forum/login.php on line 111

Warning: MySQL Connection Failed: Access denied for user: 'www@localhost' (Using password: NO) in /home/httpd/html/forum/login.php on line 111

--------------------------------------
Error in function/script: db.inc
has caused the following error: unable to establish mysql connection on
while processing script name: /home/httpd/html/forum/login.php
the error occured at: 25/04/2002 22:41:57 GMT
Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 9Cool
User Ip: 192.168.0.4
Script Accessed: /home/httpd/html/forum/login.php

I made sure the directorys were all chmod to 777. Just grabbed the latest cvs too. Not sure what happened.


Picture the daffodil. And while you do that, I'll be over here going through your stuff.
Re: bad connection? [message #1940 is a reply to message #1939] Thu, 25 April 2002 18:50 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
open GLOBALS.php file, I am betting the MYSQL data is missing...

How long ago did you fetch the latest CVS?


FUDforum Core Developer
Re: bad connection? [message #1941 is a reply to message #1940] Thu, 25 April 2002 18:59 Go to previous messageGo to next message
JayЩ~ is currently offline  JayЩ~   United States
Messages: 37
Registered: April 2002
Location: Florida, USA
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
prottoss wrote on Thu, 25 April 2002 6:50 PM

open GLOBALS.php file, I am betting the MYSQL data is missing...

How long ago did you fetch the latest CVS?


Just about 2 minutes ago.


Picture the daffodil. And while you do that, I'll be over here going through your stuff.
Re: bad connection? [message #1942 is a reply to message #1941] Thu, 25 April 2002 19:01 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
JayЩ~ wrote on Thu, 25 April 2002 6:59 PM

prottoss wrote on Thu, 25 April 2002 6:50 PM

open GLOBALS.php file, I am betting the MYSQL data is missing...

How long ago did you fetch the latest CVS?


Just about 2 minutes ago.


That could be why, installer has some VERY new code I have not yet completely tested. You've probably came across a bug.

Give me an hour or so, to analyze & fix the problem then try again...


FUDforum Core Developer
Re: bad connection? [message #1943 is a reply to message #1942] Thu, 25 April 2002 19:03 Go to previous messageGo to next message
JayЩ~ is currently offline  JayЩ~   United States
Messages: 37
Registered: April 2002
Location: Florida, USA
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
lol ok. No hurry protoss unless your dying to check it out. I opened the globals.php and the info appeared to all be there. I'm not sure what it is.

Picture the daffodil. And while you do that, I'll be over here going through your stuff.
Re: bad connection? [message #1944 is a reply to message #1943] Thu, 25 April 2002 19:04 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Really?

Could you then send me your globals php file


FUDforum Core Developer
Re: bad connection? [message #1945 is a reply to message #1940] Thu, 25 April 2002 19:10 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Nm... I found the bug... it is not in the installer but rather else where... working on a fix now...

FUDforum Core Developer
Re: bad connection? [message #1946 is a reply to message #1939] Thu, 25 April 2002 19:21 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Fixed in latest CVS.

FUDforum Core Developer
Re: bad connection? [message #1955 is a reply to message #1944] Thu, 25 April 2002 21:21 Go to previous messageGo to next message
JayЩ~ is currently offline  JayЩ~   United States
Messages: 37
Registered: April 2002
Location: Florida, USA
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
prottoss wrote on Thu, 25 April 2002 7:04 PM

Really?

Could you then send me your globals php file


Sorry Prottoss, been helping the wife do statistical work.


Picture the daffodil. And while you do that, I'll be over here going through your stuff.
Re: bad connection? [message #1957 is a reply to message #1955] Thu, 25 April 2002 21:24 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
No need Smile

I've already found & fixed the bug Smile


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Bugs with updating and viewing profile
Next Topic: Bug report: changing the language doesn't change the graphic buttons
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Mon Dec 11 08:33:11 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00824 seconds