FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » FUDforum 3.0+ » bug: dead link in send email to friend
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
bug: dead link in send email to friend [message #2030] Sun, 28 April 2002 06:56 Go to next message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hello,
Having sent an informal mail to a friend about a post u get to a page saying that it would have been successfully sent (or it failed to do so). However, if u click the "continue" link u get a "u followed a dead link" error message. I think the expected result should be that "continue" brings u back to the forum's index.

The message itself could be improved as well. right now it's
Quote:

The e-mail has been sent. The email to ur friend xxx(at)xx(dot)xx about yyyyyy has been successfully sent

Why not leaving out the first sentence? The next one already contains all necessary informations.
bye
Ken

[Updated on: Sun, 28 April 2002 07:00]

Report message to a moderator

Re: bug: dead link in send email to friend [message #2034 is a reply to message #2030] Sun, 28 April 2002 12:40 Go to previous messageGo to next message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
There's a similar bug I want to post. It can be generated as follows:
Do anything with private messages (sending, editing, clean it up) and then immediately log out without returning to the index. Next u will get an "invalid URL" error. I think the expected result should be that after logging out someone should be directed to the forum's index.
bye Ken
Re: bug: dead link in send email to friend [message #2035 is a reply to message #2030] Sun, 28 April 2002 12:43 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Ken Kizaki wrote on Sun, 28 April 2002 6:56 AM

Hello,
Having sent an informal mail to a friend about a post u get to a page saying that it would have been successfully sent (or it failed to do so). However, if u click the "continue" link u get a "u followed a dead link" error message. I think the expected result should be that "continue" brings u back to the forum's index.

The message itself could be improved as well. right now it's
Quote:

The e-mail has been sent. The email to ur friend xxx(at)xx(dot)xx about yyyyyy has been successfully sent

Why not leaving out the first sentence? The next one already contains all necessary informations.
bye
Ken



Fixed in CVS.

Affected files (remail.tmpl, remail.php.t)


FUDforum Core Developer
Re: bug: dead link in send email to friend [message #2036 is a reply to message #2034] Sun, 28 April 2002 12:56 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Ken Kizaki wrote on Sun, 28 April 2002 12:40 PM

There's a similar bug I want to post. It can be generated as follows:
Do anything with private messages (sending, editing, clean it up) and then immediately log out without returning to the index. Next u will get an "invalid URL" error. I think the expected result should be that after logging out someone should be directed to the forum's index.
bye Ken


Will fix...

When a user logs in or out, I want to return them to the page they were previously on. Now obviously when a person logs out, certain pages are no longer avaliable, hence the error you are seeing.


FUDforum Core Developer
Re: bug: dead link in send email to friend [message #2037 is a reply to message #2036] Sun, 28 April 2002 12:59 Go to previous messageGo to next message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Sure, I understand the nature of it. However I think it would be more graceful if a legitimate user can log out without confusing error messages Smile.
bye
Ken

[Updated on: Sun, 28 April 2002 12:59]

Report message to a moderator

Re: bug: dead link in send email to friend [message #2038 is a reply to message #2037] Sun, 28 April 2002 13:11 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Ken Kizaki wrote on Sun, 28 April 2002 12:59 PM

Sure, I understand the nature of it. However I think it would be more graceful if a legitimate user can log out without confusing error messages Smile.
bye
Ken


You're absolutely correct Smile


Fixed in latest CVS.

Affected file login.php.t


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: bug: missing links in msg templates
Next Topic: bug: sending pm while not logged in
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Oct 20 23:19:21 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00786 seconds