FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » FUDforum 3.0+ » Bug: Forum's title gets screwed up
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Bug: Forum's title gets screwed up [message #2047] Sun, 28 April 2002 14:20 Go to next message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi,
So many exciting things to discover today Smile. Like this one:
If the forum's title contains one of the Swedish or German umlauts (ä ö etc) they get rendered to ä each time u submit changes to the admin control panel. Each change appends a & to the character.
--edit--
small correction. only the first character stays & the next ones are all without '&' (example: ö). At any case a funny bug Smile
Bye Ken

[Updated on: Sun, 28 April 2002 14:23]

Report message to a moderator

Re: Bug: Forum's title gets screwed up [message #2051 is a reply to message #2047] Sun, 28 April 2002 15:19 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Fixed in CVS.

Affected file admglobals.php


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Issue with reporting messages
Next Topic: Issue with mass mailer
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Oct 22 06:14:06 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00589 seconds