FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » FUDforum 3.0+ » Issue with mass mailer
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Issue with mass mailer [message #2052] Sun, 28 April 2002 15:39 Go to next message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Sorry for spamming again Wink,
I found an issue with the mass mailer. If an user receives such a mail he/she/it will probably get confused by viewing at the generated email. Here's the header's source:
Quote:

Date: Sun, 28 Apr 2002 21:26:13 +0200
From: Daemon user for apache <wwwrun(at)xxx(dot)xxxxxxx(dot)net>
Message-Id: <200204281926(dot)g3SJQDd17625(at)xxx(dot)xxxxxxxx(dot)net>
To: kenkizaki(at)xxxxxxx(dot)net
Subject: Testmail
X-Mailer: FUDforum

This way ppl get slightly irritated by the mysterious mail sending daemon as sender and the mismatching recipient. The expected result should be that "from" is filled with the admin's email address and "to" with the user's email.
bye
Ken

[Updated on: Sun, 28 April 2002 15:40]

Report message to a moderator

Re: Issue with mass mailer [message #2053 is a reply to message #2052] Sun, 28 April 2002 15:51 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Fixed in CVS.

Affected file: admmassemail.php

Mismatched client will ALWAYS be there that is the unfortunace nature of BCC. I am subscribed to numerous email lists, and every single one of them does not have my email addy in to TO field.

I did fix so that from/reply-to/errors-to fields are shown correctly and removed some hardcoded headers


FUDforum Core Developer
Re: Issue with mass mailer [message #2054 is a reply to message #2053] Sun, 28 April 2002 16:02 Go to previous message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Ok, I think the major problem has been getting a mail by a strange bot u absolutely know nothing about it Smile
bye Ken
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Bug: Forum's title gets screwed up
Next Topic: How to approve s.o with COPPA enabled?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Wed Dec 13 08:01:34 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00672 seconds