FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » FUDforum 3.0+ » HTTP 413 Error when uploading attachment
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
HTTP 413 Error when uploading attachment [message #22006] Sat, 08 January 2005 06:37
demonstrate is currently offline  demonstrate   China
Messages: 5
Registered: January 2005
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I use eGroupware-fudforum
when I upload a file more than 500Kb(approximately), I will get a HTTP 413 Error:
Request entity too large!
The POST method does not allow the data transmitted, or the data volume exceeds the capacity limit.
If you think this is a server error, please contact the webmaster
Error 413

I have changed php.ini, enlarging max allowed uploading file size to 10M, and the forum's allowed size is more than 5 Mb. I guess there might be something wrong with apache's configuration file.

But I didn't find anything related to this in apache's configuration file. I'd appreciate anyone who gives me a hint. Thanks!
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: command line tools
Next Topic: GGLOBALS error
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Oct 22 16:58:25 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00605 seconds