FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » FUDforum in eGroupWare » German language trouble in eGroupware post.php T_String 2018
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
German language trouble in eGroupware post.php T_String 2018 [message #22748] Mon, 14 February 2005 09:07 Go to next message
whitey is currently offline  whitey   Germany
Messages: 7
Registered: February 2005
Location: HH
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Again, German language trouble in eGroupware eGroupWare version 1.0.0.006, with FUDforum 2.6.0
New topic in Fudforum will produce this error:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /fudforum/3814588639/theme/default/post.php on line 2018

I found a {VAR: unsub_url['email']} in this line where it shouldn't be.
Line 2018 should look like this:
...'.$unsub_url['email'];


This Problem repeats in 2024,2033 and 2037

Line 3780 correction:
...euer Beitrag mit der Überschrift "'.$msg_post->subject.'" wurde gerade ...

[Updated on: Mon, 14 February 2005 10:07]

Report message to a moderator

Re: German language trouble in eGroupware T_String 2018 [message #22749 is a reply to message #22748] Mon, 14 February 2005 09:13 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Please send me the file in which PHP claims to see a parse error in.

FUDforum Core Developer
Re: German language trouble in eGroupware post.php T_String 2018 [message #22750 is a reply to message #22748] Mon, 14 February 2005 09:41 Go to previous messageGo to next message
whitey is currently offline  whitey   Germany
Messages: 7
Registered: February 2005
Location: HH
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
There are very often php close tags in wrong places...
Seems to me as if the installation routine of egw got some bugs.
Re: German language trouble in eGroupware post.php T_String 2018 [message #22751 is a reply to message #22748] Mon, 14 February 2005 09:42 Go to previous messageGo to next message
whitey is currently offline  whitey   Germany
Messages: 7
Registered: February 2005
Location: HH
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Line 2130: ?>function logaction
Re: German language trouble in eGroupware post.php T_String 2018 [message #34275 is a reply to message #22748] Tue, 17 October 2006 05:30 Go to previous messageGo to next message
papier is currently offline  papier   Germany
Messages: 2
Registered: October 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi,

I have the same problem! I've corrected some errors as described below. But now there is a error on line 3784 which I don't understand:

PHP Parse error:  parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /srv/www/htdocs/intern/fudforum/3814588639/theme/default/post.php on line 3784


The modified post.php is in the attachment.

Regards

Stefan Hauser
  • Attachment: Post.zip
    (Size: 39.59KB, Downloaded 819 times)
Re: German language trouble in eGroupware post.php T_String 2018 [message #34280 is a reply to message #34275] Tue, 17 October 2006 11:47 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
It looks like a huge chunk of code didn't get marked as such. Does it work fine on the English translation?

FUDforum Core Developer
Re: German language trouble in eGroupware post.php T_String 2018 [message #34286 is a reply to message #22748] Tue, 17 October 2006 13:59 Go to previous message
papier is currently offline  papier   Germany
Messages: 2
Registered: October 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi,

I did a "Syncronize FUDforum Sources" in the Admin-Menu and now in the new version it works.

Stefan

[Updated on: Tue, 17 October 2006 14:16]

Report message to a moderator

Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Threads disappear in Egroupware 1.2.104
Next Topic: Link to "About Fudforum" in eGW
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Dec 14 15:54:42 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00802 seconds