FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » FUDforum 3.0+ » default forums after install in EGW
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
default forums after install in EGW [message #23377] Mon, 14 March 2005 11:32 Go to next message
nanomag is currently offline  nanomag   France
Messages: 2
Registered: March 2005
Location: montpellier
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
hi,
I work for having 4 default categories in fudforum, after installation, instead of ForumTest. in egroupware !

so in default_records.inc.php, i've added these few lines :

$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_cat (name,description,cat_opt,view_order) VALUES ('ELEVES', ' - Forums des élèves', 1|2, 1)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_cat (name,description,cat_opt,view_order) VALUES ('PROFS', ' - Forums des profs', 1|2, 2)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_cat (name,description,cat_opt,view_order) VALUES ('PARENTS', ' - Forums des parents', 1|2, 3)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_cat (name,description,cat_opt,view_order) VALUES ('PUBLIC', ' - Forums public', 1|2, 4)");

$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_forum (cat_id, name, date_created, max_attach_size, view_order) VALUES(1, 'Forum Elèves', ".time().", 1024, 1)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_forum (cat_id, name, date_created, max_attach_size, view_order) VALUES(2, 'Forum Profs', ".time().", 1024, 2)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_forum (cat_id, name, date_created, max_attach_size, view_order) VALUES(3, 'Forum Parents', ".time().", 1024,3)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_forum (cat_id, name, date_created, max_attach_size, view_order) VALUES(4, 'Forum public', ".time().", 1024, 4)");

this work fine as i can see my 4 cat in the admin panel, but in the front page of the forum (what see the common user) the first (only) is displayed !

i think that i must add something in the fud tables but what ?
i've also add that but doesn't seem to do anything !
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_fc_view (c, f) VALUES(1, 1)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_fc_view (c, f) VALUES(2, 2)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_fc_view (c, f) VALUES(3, 3)");
$oProc->query("INSERT INTO phpgw_fud_fc_view (c, f) VALUES(4, 4)");
i didn't find the matching in tables, don't know which table is usefull for creation of forum.

is there someone who has already works on modification of defaut forums ??
Re: default forums after install in EGW [message #23381 is a reply to message #23377] Mon, 14 March 2005 14:31 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
No need for those queries, just run the forum's consistency checker after the initial inserts.

FUDforum Core Developer
Re : default forums after install in EGW [message #23393 is a reply to message #23377] Tue, 15 March 2005 03:58 Go to previous message
nanomag is currently offline  nanomag   France
Messages: 2
Registered: March 2005
Location: montpellier
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
thanks very much, it works, i will call the function in my code and test it again !
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Private message
Next Topic: I have disable the forum and I can not log in now
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Mon Dec 11 08:33:14 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00574 seconds