FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » FUDforum in eGroupWare » Timing Out When Replying
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Timing Out When Replying [message #24995] Sat, 21 May 2005 12:11 Go to next message
jonmoss is currently offline  jonmoss   United States
Messages: 93
Registered: September 2004
Location: Lansing, KS
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

A couple of my users have complained that they lost their typed replies because their session times out. I just had a complaint a few minutes ago. This person took about ten minutes to compose their reply but when they went to submit, it told them their session had timed out and they had lost their long reply.

Is the timeout a setting in FudForum? In eGroupWare? In Apache? or on the end user's computer?



Thanks and have a great day!

Jon Moss
Re: Timing Out When Replying [message #25072 is a reply to message #24995] Tue, 24 May 2005 13:29 Go to previous messageGo to next message
jonmoss is currently offline  jonmoss   United States
Messages: 93
Registered: September 2004
Location: Lansing, KS
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Bumping this up again . . . any ideas?

Thanks and have a great day!

Jon Moss
Re: Timing Out When Replying [message #25082 is a reply to message #25072] Tue, 24 May 2005 23:20 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
This is FUDforum related and it's actually fixed inside the standalone release. You can try to backport the patch from FUDforum to FUDeGW
http://cvs.prohost.org/c/index.cgi/FUDforum/chngview?cn=2575


FUDforum Core Developer
Re: Timing Out When Replying [message #25089 is a reply to message #25082] Wed, 25 May 2005 06:55 Go to previous message
jonmoss is currently offline  jonmoss   United States
Messages: 93
Registered: September 2004
Location: Lansing, KS
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Thank you! I will review the code and compare it to what's in eGroupWare. I'll test it on my development system first before applying to live system.

Thanks again very much!



Thanks and have a great day!

Jon Moss
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Problem with FUDforum in egroupware
Next Topic: Weird repsesentation of greek language
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Oct 22 02:30:54 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00801 seconds