FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Feeds fail after moving servers
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Feeds fail after moving servers [message #27825] Tue, 27 September 2005 16:06 Go to next message
Squeebee is currently offline  Squeebee   Canada
Messages: 110
Registered: November 2003
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
For some reason my rdf feeds fail after changing servers. I had to rebuild the GLOBALS.php symlinks in the forum directory and the adm directory, could there be any other symlinks that if missing would break the rdf feeds?
Re: Feeds fail after moving servers [message #27827 is a reply to message #27825] Tue, 27 September 2005 16:08 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Did you rebuild the theme after the move?

FUDforum Core Developer
Re: Feeds fail after moving servers [message #27828 is a reply to message #27825] Tue, 27 September 2005 16:23 Go to previous message
Squeebee is currently offline  Squeebee   Canada
Messages: 110
Registered: November 2003
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I did, I'll check error logs and get back to you. Thanks Ilia.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Exporting User Data
Next Topic: phpBB import failed with FUDforum 2.7.3RC1
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Mon Dec 11 23:26:27 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00655 seconds