FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » FUDforum 3.0+ » Help, my Forum is very broken!
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon4.gif  Help, my Forum is very broken! [message #3181] Thu, 13 June 2002 07:08 Go to next message
vice_squad is currently offline  vice_squad   Portugal
Messages: 17
Registered: January 2002
Location: PORTUGAL
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Hi, a have made the update from 1.2.1 to 1.2.8... in this update i have lost 400 users... then i have made the updade to 2.0.1 and the forum is complete broken... please help me...

http://www.angelsp.org/~vice_squad/board/

Embarassed

cheers.
Re: Help, my Forum is very broken! [message #3183 is a reply to message #3181] Thu, 13 June 2002 07:41 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
You appear to be missing a GLOBALS.php file unless I am mistaken?

FUDforum Core Developer
Re: Help, my Forum is very broken! [message #3188 is a reply to message #3181] Thu, 13 June 2002 08:49 Go to previous messageGo to next message
vice_squad is currently offline  vice_squad   Portugal
Messages: 17
Registered: January 2002
Location: PORTUGAL
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

I can give u the user and the pass of ftp account... everything seem's disapear... I'am lost...

cumps.
Re: Help, my Forum is very broken! [message #3189 is a reply to message #3188] Thu, 13 June 2002 10:11 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Put this file in your forum's web directory and them PM or ICQ me the URL to it.
  • Attachment: debug.php
    (Size: 5.80KB, Downloaded 377 times)


FUDforum Core Developer
Re: Help, my Forum is very broken! [message #3194 is a reply to message #3181] Thu, 13 June 2002 13:21 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Issue resolved and forum is working properly.

The problem was lack of proper file permissions.


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Banner at the top??? how????
Next Topic: Discussion about FUDforum 2.1 instead of 2.0?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Oct 17 14:58:50 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00677 seconds