FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Blank page after posting
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Blank page after posting [message #28667] Fri, 04 November 2005 10:18 Go to next message
regis is currently offline  regis   France
Messages: 6
Registered: November 2005
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi,
I've installed fudforum 2.7.3 from scratch and when somebody posts a new message, after validating it, a blank page appears (when editing this page, there's no caracter). I've tested with Konqueror and Firefox, same problem.
How can I fix it, like when valdating the user is sent back to the thread?
Re: Blank page after posting [message #28675 is a reply to message #28667] Fri, 04 November 2005 17:16 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Can you clarify what you mean by "validating" ?

FUDforum Core Developer
Re: Blank page after posting [message #28688 is a reply to message #28667] Sat, 05 November 2005 12:27 Go to previous messageGo to next message
regis is currently offline  regis   France
Messages: 6
Registered: November 2005
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
When you click on "submit reply". The message is correctly sent but the user is not redirected to the thread, he is leaved to a blank page Sad
Re: Blank page after posting [message #28695 is a reply to message #28688] Sat, 05 November 2005 16:28 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Are there any messages in the error log? I do not see this error here or on any of my development forums.

FUDforum Core Developer
Re: Blank page after posting [message #28710 is a reply to message #28667] Sun, 06 November 2005 08:00 Go to previous messageGo to next message
regis is currently offline  regis   France
Messages: 6
Registered: November 2005
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
In errors/fud_errors there's no error Sad

Edit: Strangely if I edit a post and validate it, I come back to the thread without having this blank page...

[Updated on: Sun, 06 November 2005 11:32]

Report message to a moderator

Re: Blank page after posting [message #28723 is a reply to message #28710] Mon, 07 November 2005 10:43 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Germany
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Check the PHP error log file, not the forum one.

FUDforum Core Developer
Re: Blank page after posting [message #28746 is a reply to message #28667] Tue, 08 November 2005 16:57 Go to previous messageGo to next message
regis is currently offline  regis   France
Messages: 6
Registered: November 2005
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Where can I view it? If it's in administration panel/error log viewer , then there's no error neither Sad
Re: Blank page after posting [message #28791 is a reply to message #28746] Fri, 11 November 2005 09:54 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Look at the page that shows your phpinfo() if you don't have one create a script
<?php
phpinfo
();
?>
and in its output it should indicate where the PHP error log can be found.


FUDforum Core Developer
Re: Blank page after posting [message #28839 is a reply to message #28667] Sat, 12 November 2005 10:35 Go to previous messageGo to next message
regis is currently offline  regis   France
Messages: 6
Registered: November 2005
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I've activated the display_error option in php.ini and I get the following error instead of the blank page:
Fatal error: Call to undefined function mail() in /multimedia1/http/fudforum/theme/default/post.php on line 2440

I've desactivated the mail function in the administration page of the forum, maybe I've done something wrong Confused
Re: Blank page after posting [message #28840 is a reply to message #28839] Sat, 12 November 2005 10:47 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
You need to enable SMTP functionality, otherwise forum still needs to use the mail() function in some areas.

FUDforum Core Developer
Re: Blank page after posting [message #28843 is a reply to message #28667] Sat, 12 November 2005 12:49 Go to previous message
regis is currently offline  regis   France
Messages: 6
Registered: November 2005
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Thanks, no error now Smile
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: 2.7.2 to 2.7.3 upgrade error
Next Topic: настройка форум&
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Mon Jun 18 07:55:32 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00815 seconds