FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » svp.ne does not find the way
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon5.gif   svp.ne does not find the way [message #29130] Thu, 01 December 2005 03:32 Go to next message
sukkoi   France
Messages: 6
Registered: November 2005
Location: Marseille
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hello - i have trouble installing forum, here is the error message that it me reference,


Your WWW_ROOT does not correspond with the SERVER_ROOT path you have specified. (unable to retrive: http://newbinpro.celeonet.fr/forum2/WWW_ROOT_CHECK, on disk as: /home/www/newbinpro/www/forum2/WWW_ROOT_CHECK, received data: w/error: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Any help would be greatly appreciate.it is a machine translation .

ps: there is not documentation to install in French?





Re: svp.ne does not find the way [message #29139 is a reply to message #29130] Thu, 01 December 2005 10:45 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
you can fix this issue by editing install.php and uncommenting the
ini_set("allow_url_fopen", 0);
line near the top of the file.


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Problem with polish character set on new install
Next Topic: install results in blank page
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Sep 21 00:36:17 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.02964 seconds