FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » FUDforum in eGroupWare » Error when adding FudForum application - config section
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Error when adding FudForum application - config section [message #31721] Mon, 15 May 2006 02:43 Go to next message
brendanhill is currently offline  brendanhill   Australia
Messages: 2
Registered: May 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
HI,

I'm getting the following error message when installing the FudForum module:


App install/remove/upgrade:
ERROR: Failed to copy '/usr/share/egroupware/fudforum/index.php' to '/usr/share/egroupware/fudforum/1770743014/index.php'. Please copy this file manually!
FUDforum 2.6.0 equivalent tables installed, unless there are errors printed above.
Go back


Ran Check Installation and get this:

Error Checking file-permissions of fudforum for writable by the webserver: apache/apache drwxrwxrwx
fudforum is not writable by the webserver !!!


ANy ideas? Been banging our heads against walls all day. And not because we like it.
Re: Error when adding FudForum application - config section [message #31740 is a reply to message #31721] Mon, 15 May 2006 22:05 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Does the /usr/share/egroupware/fudforum/1770743014/ directory exist and does the webserver have write permissions to it?

FUDforum Core Developer
Re: Error when adding FudForum application - config section [message #31802 is a reply to message #31721] Thu, 18 May 2006 20:02 Go to previous message
brendanhill is currently offline  brendanhill   Australia
Messages: 2
Registered: May 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
FYI - a colleague managed to solve it. He installed FudForum standalone which helped pinpoint the problem - Security Level Configuration > SELinux > SELinux setting was set to Enforcing. Changed to Permissive and magically all was well.

This was on Fedora Core 5, BTW.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: FUDforum downlaod for Egroupware
Next Topic: full text search of threads in egroupware fudforum
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Mon Dec 18 05:58:08 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00693 seconds