FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » It wont let me install no matter what, HELP!
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon5.gif  It wont let me install no matter what, HELP! [message #33263] Tue, 22 August 2006 13:56 Go to next message
yusiye is currently offline  yusiye   United States
Messages: 4
Registered: August 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I tried variety ways to install fudforum on my hosting, but none worked.
1) FUDforum v2.7.5 installer (with zlib compression)
It failed because zlib can not uncompress during installation. How to fix this problem?
2) FUDforum v2.7.5 installer (no zlib compression)
It failed because script tells me that the file is corrupted.(I tried couple times on different with ASCII upload, all failed) How to fix this problem?
Hope some genius will help me out here, otherwise i'll have no choice but switch to other forum.
Re: It wont let me install no matter what, HELP! [message #33278 is a reply to message #33263] Wed, 23 August 2006 09:13 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
What version of PHP are you using? What are the md5 checksums of install.php that you are using? Have you tried installing 2.7.6RC1?

FUDforum Core Developer
Re: It wont let me install no matter what, HELP! [message #33326 is a reply to message #33263] Sat, 26 August 2006 14:06 Go to previous messageGo to next message
yusiye is currently offline  yusiye   United States
Messages: 4
Registered: August 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
My php version is 4.3.10
i just tried again with the nonzlib version of 2.7.5 today

FUDforum2/install.php?1361099837 can not be found on the remote server.

what error is this? I'm really confused
Re: It wont let me install no matter what, HELP! [message #33344 is a reply to message #33326] Sun, 27 August 2006 12:48 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
What directory was install.php in? FUDforum2 ?

FUDforum Core Developer
Re: It wont let me install no matter what, HELP! [message #33356 is a reply to message #33344] Sun, 27 August 2006 23:04 Go to previous messageGo to next message
yusiye is currently offline  yusiye   United States
Messages: 4
Registered: August 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Ilia wrote on Sun, 27 August 2006 12:48

What directory was install.php in? FUDforum2 ?

yes
Re: It wont let me install no matter what, HELP! [message #33374 is a reply to message #33356] Mon, 28 August 2006 19:11 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Was the full URl to install.php correct?

FUDforum Core Developer
Re: It wont let me install no matter what, HELP! [message #33375 is a reply to message #33374] Mon, 28 August 2006 19:52 Go to previous messageGo to next message
yusiye is currently offline  yusiye   United States
Messages: 4
Registered: August 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Ilia wrote on Mon, 28 August 2006 19:11

Was the full URl to install.php correct?

It was correct, it only shows up once after i click the next.
Re: It wont let me install no matter what, HELP! [message #33382 is a reply to message #33375] Tue, 29 August 2006 09:36 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Does the URL showing in the url bar link to the correct file?

FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Install ok, using causes MySql-problem in core.inc
Next Topic: upgrade
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Apr 26 17:01:32 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00668 seconds