FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » I have some small problems
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
I have some small problems [message #33762] Tue, 19 September 2006 15:45 Go to next message
olem is currently offline  olem   Norway
Messages: 3
Registered: September 2006
Location: Norway
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
in my settings I get this messages:
Please create a "forum user" role as per install instructions!
Please create a "forum moderator" role as per install instructions!
Successfully connected to the FUDforum database.


But I have users and moderator

And when I log in to drupal I get this message:
Page not found.

When I tryed to changes permission to same of my files (Globals.php) I get this message:
550 messages: Operation not permitted

And last (for this time) I dont have any link to the forum?



[Updated on: Tue, 19 September 2006 15:51]

Report message to a moderator

Re: I have some small problems [message #33832 is a reply to message #33762] Fri, 22 September 2006 19:13 Go to previous messageGo to next message
olem is currently offline  olem   Norway
Messages: 3
Registered: September 2006
Location: Norway
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Nobody whos know ? Embarassed

Re: I have some small problems [message #33847 is a reply to message #33832] Sat, 23 September 2006 15:31 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Unfortunately I am unfamiliar with Drupal/FUDforum integration so I cannot provide any assistance on the matter.

FUDforum Core Developer
Re: I have some small problems [message #33953 is a reply to message #33832] Thu, 28 September 2006 12:44 Go to previous message
olem is currently offline  olem   Norway
Messages: 3
Registered: September 2006
Location: Norway
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Okey.
But what is the most usuel reason that this message is coming up:
Page not found. I get this in my adressline insted for an adress:
%3Ftime%3D1159462968?time=1159462968
My host are using utf8 charsett

Than I have something I can work out from Confused


[Updated on: Thu, 28 September 2006 13:09]

Report message to a moderator

Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: can not get installation to work - errors
Next Topic: install.php
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Mon Dec 10 06:46:00 EST 2018

Total time taken to generate the page: 0.00696 seconds