FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » error on rebuild themes
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
error on rebuild themes [message #35371] Wed, 03 January 2007 14:58 Go to next message
Stephane is currently offline  Stephane   Netherlands
Messages: 11
Registered: September 2006
Location: The Netherlands
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I have made some minor changes on my templates and the css. If I now want to rebuild my theme it gives me the following warning:
"unterminated tag MAIN_SECTION inside" displayed on a white page.

I have changed these files in an editor, cause changing them in the template editor already gave other warnings that the extra title was not correct.

Is there someone who can tell me how to solve this?
Re: error on rebuild themes [message #35372 is a reply to message #35371] Wed, 03 January 2007 18:26 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
You need to look into the template file from which the error originates via a text editor and adjust the MAIN_SECTION tag to make sure it has a start and an end {} as well as
closing tag.


FUDforum Core Developer
Re: error on rebuild themes [message #35382 is a reply to message #35371] Thu, 04 January 2007 16:58 Go to previous messageGo to next message
Stephane is currently offline  Stephane   Netherlands
Messages: 11
Registered: September 2006
Location: The Netherlands
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I have checked the templates where I made adjustments. But they all have the same count on { } tags.

The page I get this message on is http://localhost/forum/adm/admthemes.php?S=587472f9836db4d3c29dc243e73d97ae &SQ=09cc419a1809aa07bb6036a71f4693d0&rebuild=1

It doesn't give me further information on where it is coming from or which template is giving the mistake.


*update:
When I checked the owner of the tmpl files, I saw that most files are owned by the administrators and the 4 i have been working on are owned by me. Could this cause the problem?

[Updated on: Thu, 04 January 2007 17:40]

Report message to a moderator

Re: error on rebuild themes [message #35385 is a reply to message #35382] Thu, 04 January 2007 19:33 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
No, you'd have a permissions error if that was an issue.

FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Warning: mysql_connect
Next Topic: error installing the forum
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Jan 23 13:08:40 EST 2018

Total time taken to generate the page: 0.01289 seconds