Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » moved server, lost some functionality (images, file attributes, admin panel)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
moved server, lost some functionality [message #35813] Mon, 12 February 2007 20:09 Go to next message
Lewis is currently offline  Lewis   United States
Messages: 6
Registered: February 2007
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
A forum I help administer has just migrated to a new server. It didn't have any major problems at first glance, but it does have several nonfatal issues.

One that I've already fixed was the forum's failure to display most images. I discovered in the file manager that the "read" and "execute" attributes had been turned off on the ../images directory and all the files in it. I used "chmod" to allow the group and the world to read and execute the image directory and the images within it. They are now displaying normally.

I've also noticed that the formatting for the administrator panel has gone all crazy. There are no background colors or colors in the tables (it's just plain white), and I have to scroll way down to see the menu on the left. Could this also be a problem with file and directory attributes, or a symptom of something else?

Is there an easy way to reset all the attributes in the forum's directory tree back to the default settings? If not, how can I get a list of the default attributes for the directory tree? Also, is there anything I should beware of when changing the r-w-x attributes in the forum's file structure?

Thanks for any help.

[Updated on: Mon, 12 February 2007 20:10]

Report message to a moderator

Re: moved server, lost some functionality [message #35830 is a reply to message #35813] Wed, 14 February 2007 18:22 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Make sure that all forum files are readable and writable by the webserver. You also may need to rebuild the theme.

FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: MSN link in user profile not parsed or correct
Next Topic: Hide front page and rest from non registered users
Goto Forum:

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Mar 18 23:15:05 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00662 seconds