FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Same old problem but this time...
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Same old problem but this time... [message #35977] Mon, 26 February 2007 11:01 Go to next message
Buckery is currently offline  Buckery   Canada
Messages: 18
Registered: January 2006
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Hi, i am still having problems with loading the mysql extension, I made sure php.ini is set to load it, but it's still not working Sad

Thanks for any help!
index.php?t=getfile&id=2790&private=0
index.php?t=getfile&id=2791&private=0
index.php?t=getfile&id=2792&private=0
  • Attachment: T5.JPG
    (Size: 150.49KB, Downloaded 596 times)
  • Attachment: T6.JPG
    (Size: 197.78KB, Downloaded 557 times)
  • Attachment: t7.JPG
    (Size: 78.41KB, Downloaded 536 times)
Re: Same old problem but this time... [message #35984 is a reply to message #35977] Mon, 26 February 2007 19:21 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Have you checked your PHP's error log?

FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: No files can release to the forum folder
Next Topic: cant install because GLOBALS.php
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Sep 21 15:46:41 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00622 seconds