FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » error 406 Not Acceptable (error installing FUDforum v2.7.6)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
error 406 Not Acceptable [message #36992] Tue, 24 April 2007 01:18 Go to next message
ianpe is currently offline  ianpe   Italy
Messages: 2
Registered: April 2007
Location: Viterbo, IT
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Hello, excuse me for my english. I am new to fudforum and am
trying to install FUDforum v2.7.6 on my domain and i get some errors.

I have already read this thread: "error installing the forum"; and this: "install problem of www_root "; and some other thread, but they have not been useful to resolve my problem.

I describe the problem..

if URL check is active, at step1, it display:
Your WWW_ROOT does not correspond with the SERVER_ROOT path you have specified. (unable to retrive: http://www.***.it/forum/WWW_ROOT_CHECK, on disk as: /home/***/public_html/forum/WWW_ROOT_CHECK, received data: w/error: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 406 Not Acceptable

if URL check is disabled:
after step 5, it display
on title: 406 Not Acceptable;
on body:
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /forum/install.php could not be found on this server.


I have verified that in this case the installer it creates the tables in the database and some files and directory:
adm; blank.gif; cache; errors; files; GLOBALS.php; images; include; lib.js; messages; scripts; sql; src; template; thm; tmp.

Please help me. Tanks!

Re: error 406 Not Acceptable [message #37000 is a reply to message #36992] Tue, 24 April 2007 12:03 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
If you are confident that the specified URL is correct you can disable the check by temporarily setting allow_url_fopen INI setting to 0.

FUDforum Core Developer
Re: error 406 Not Acceptable [message #37006 is a reply to message #36992] Wed, 25 April 2007 02:59 Go to previous message
ianpe is currently offline  ianpe   Italy
Messages: 2
Registered: April 2007
Location: Viterbo, IT
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

Hi,
I resolved.

The problem is: my hoster has installed mod_security.
To solve I made an .htaccess file and I added the following code:
<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>


I follow this solution here: http://www.wimpyplayer.com/support/faqs/docs/php_406_not_acceptable.html

Thank's to all.
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Can't add a topic, get SQL commands in browser
Next Topic: Installing FUDforum from CVS
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Jan 23 13:06:38 EST 2018

Total time taken to generate the page: 0.00616 seconds