FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Forum Issue with MYSQL table ?
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Forum Issue with MYSQL table ? [message #38246] Sat, 28 July 2007 20:33 Go to next message
uniteduplifters.org is currently offline  uniteduplifters.org   United States
Messages: 4
Registered: July 2007
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi ,

I was wondering if anyone can take a look at this page and tell me what they the issue is and possible solution.
http://www.theworkofbyronkatieforum.com/index.php?

It was working fine until our host did some kind of server upgrade recently.

My webhost said it was a corupt table.

It's just part of the forums, but the data seems to be intact.

Any ideas?
Appreciate the help.
Thanks,

Jeff

[Updated on: Sat, 28 July 2007 20:34]

Report message to a moderator

Re: Forum Issue with MYSQL table ? [message #38257 is a reply to message #38246] Sun, 29 July 2007 11:12 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
The output of queries suggests that the debug mode has been enabled in the forum.

You need to find where "fud_query_stats" variable has been define and comment out the definition.


FUDforum Core Developer
Re: Forum Issue with MYSQL table ? [message #38265 is a reply to message #38257] Sun, 29 July 2007 14:49 Go to previous messageGo to next message
uniteduplifters.org is currently offline  uniteduplifters.org   United States
Messages: 4
Registered: July 2007
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi ,

I downloaded the /Fudforum directory to find that bit of code but couldn't seem to locate it.

Do you know what file would that be in?

Thanks again.
Re: Forum Issue with MYSQL table ? [message #38279 is a reply to message #38265] Mon, 30 July 2007 10:28 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Check the db.inc file.

FUDforum Core Developer
Re: Forum Issue with MYSQL table ? [message #38285 is a reply to message #38279] Mon, 30 July 2007 15:19 Go to previous messageGo to next message
uniteduplifters.org is currently offline  uniteduplifters.org   United States
Messages: 4
Registered: July 2007
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi thanks again,

the only file I could find was in the /Fudforum/src directory and it was named, db.inc.t

All the files in that directory have the .t extension after them -- is that normal?

I did comment out the line:
/** #define('fud_query_stats', 1);
**/

And then even renamed it to db.inc.

In both cases, it didn't change the error messages.

Any thing else I can try that you can think of?

Thanks,

Jeff
Re: Forum Issue with MYSQL table ? [message #38380 is a reply to message #38285] Tue, 31 July 2007 18:56 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Have you tried rebuilding the theme via the theme manager?

FUDforum Core Developer
Re: Forum Issue with MYSQL table ? [message #38384 is a reply to message #38380] Tue, 31 July 2007 21:18 Go to previous message
uniteduplifters.org is currently offline  uniteduplifters.org   United States
Messages: 4
Registered: July 2007
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Oh yes!
That worked.
Thank you so very much!

This is awesome.
We love your forum software, and wanted to keep using it.
Thank you. Thank you. Thank you.

You guys rock.

Our best regards to you all!

Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: 10000 message was died
Next Topic: Automatic cleanup isn't working (V2.7.7rc2)
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Dec 17 03:01:32 EST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00786 seconds