FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » New Install: PSPELL problem
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon5.gif  New Install: PSPELL problem [message #40402] Tue, 26 February 2008 07:21 Go to next message
derek is currently offline  derek   United Kingdom
Messages: 21
Registered: May 2007
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
New installation (not upgrade) of FUDforum 2.7.7 gives following error when spell checking:

Warning: pspell_new_config() [function.pspell-new-config]: PSPELL couldn't open the dictionary. reason: No word lists can be found for the language "en". in path/docs/theme/default/post.php on line 932

Warning: pspell_check() [function.pspell-check]: 0 is not a PSPELL result index in path/docs/theme/default/post.php on line 1061

Warning: pspell_suggest() [function.pspell-suggest]: 0 is not a PSPELL result index in path/docs/theme/default/post.php on line 1030

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in path/docs/theme/default/post.php on line 1030

PHP is v5.2.5 (pspell support enabled) and using postgres 8.3.0

The default theme has 'en' for Pspell Language, with 'Default' and 'Enabled' set to 'yes'.

Any advice on what needs to be done to fix this please?

Thanks

Derek
Re: New Install: PSPELL problem [message #40406 is a reply to message #40402] Tue, 26 February 2008 18:41 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
It seems you don't have the english dictionary installed. You need to download and install the english dictionary for aspell library from aspell.org

FUDforum Core Developer
Re: New Install: PSPELL problem [message #40413 is a reply to message #40406] Wed, 27 February 2008 11:04 Go to previous message
derek is currently offline  derek   United Kingdom
Messages: 21
Registered: May 2007
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Thanks, this fixed the problem.

Regards,

Derek
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Pdf generation and other phpgwapi issues
Next Topic: Updated to 2.7.7 and lost templates
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Jun 19 20:13:43 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00698 seconds